restoran GOLUB

Od 1989. godine.

O nama

U najdužoj arteriji Beograda, bulevaru Kralja Aleksandra broj 202, iznad pijace Đeram, na mestu koje se pre drugog rata zvalo Golubi, od 1989. god. nalazi se restoran „Golub“. Od male picerije („za poneti“) od tridesetak kvadrata, izrastao je vrstan restoran, u stilu italijanske taverne, sa sto mesta u zatvorenom prostoru i bašti.


img

A devedesete godine i u Požarevcu je otvoren restoran Golub dok je u Zemunu 1997. god. otvorena ekspozitura za raznošenje hrane. Tokom vremena osim italijanskih specijaliteta u meni restorana Golub ubačena su i jela sa roštilja, kao i jela po narudžbini. U „Golubu“ je preko 50 zaposlenih i veliki deo njih tu je od samog osnivanja, a najčešći gosti su porodice. I svi odlaze zadovoljni ukusnom hranom i izvanrednom uslugom.

Retko koji restoran Vam može pružiti tako ugodan osećaj zaštićenosti i intime kao GOLUB.

img

Atmosfera poverljivosti, ušuškanosti i svečanog raspoloženja podržana je muzikom u pozadini uz koju možete da pričate, čak i veoma tiho, a da Vas osoba sa kojom ste izašli savršeno razume. Naravno, za takav užitak potrebno je mnogo više: osoblje koje će biti ljubazno, nenametljivo i diskretno, i osećaj da je sve to samo zbog Vas! I jeste!

Restoran ima mesta za 50 gostiju

Sa proleća, kad Bulevar olista, bašta restorana sa 40 mesta oživi kao oaza šetača.

Oni nalaze u njoj udoban predah i zaklon od sunca uz GOLUB specijalitete.

GOLUB neguje vrhunski kvalitet svojih jela, a GOLUB pizze se odlikuju specifičnim načinom spremanja testa, koje se već godinama pravi po tačno utvrđenim standardima.

GOLUB takođe pruža i usluge organizovanja koktela u svojim prostorijama.

img

"Ono što je karakteristično za naš restoran jeste vrsta pice sa debelim testom koja u potpunosti odudara od standardnih pica širom sveta. Međutim po želji naših gostiju ubacili smo picu sicilijanu, kao jedinu sa tankim testom, po originalnom italijanskom receptu, koja se od italijanske razlikuje jedino po tome što je četvrtasta..."

"Takođe je zanimljivo da naše pice nemaju nazive već svako može da odabere picu prema željenim sastojcima. Uz naše specijalitete nudimo isključivo kvalitetna domaća vina kao što su vina iz vinarije Radovanović ili Aleksandrović..." – kaže Zoran Novakovski.


POPUST 10%

Online porudžbine
Telefonske rezervacije za restoran 011 380-9876
Porodični ručak u restoranu